پیشنهادات طب سنتی برای خشکی پوست در فصل سرما

Improve libido بهبود میل جنسی
بهبود میل جنسی با مصرف گیاهان دارویی
15 نوامبر, 2022
Control of Parkinson's disease کنترل بیماری پارکینسون طب سوزنی
طب سوزنی روشی موثر در کنترل بیماران پارکینسون
26 نوامبر, 2022
dry skin treatment درمان خشکی پوست طب سنتی

خواه به دلیل افزایش سن، یک بیماری زمینه‌ای پوست یا خواه عوامل محیطی باشد، خشکی پوست می‌تواند آزاردهنده باشد. طیف وسیعی از درمان‌ها در طب سنتی برای درمان پوست خشک در خانه وجود دارد – اما کدامیک مؤثرتر هستند؟

خشکی پوست زمانی رخ می‌دهد که پوست در لایه بیرونی خود رطوبت نداشته باشد. در صورت عدم درمان، خشکی پوست می‌تواند باعث ترک خوردگی و عفونت شود. مرطوب نگه داشتن پوست خشک مهم است، اما برخی از درمان‌های خریداری شده در فروشگاه می‌توانند گران یا بی‌اثر باشند.

توصیه‌های مختلفی با توجه به طب سنتی وجود دارد که افراد می‌توانند برای از بین بردن خشکی پوست از آنها استفاده کنند. بسیاری از درمان‌های زیر را می‌توان به عنوان مرطوب کننده استفاده کرد مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد. بهترین راه برای استفاده از مرطوب کننده این است که بعد از حمام آن را به مقدار زیاد روی پوست مرطوب بمالید و بگذارید خیس بخورد.

روغن دانه آفتابگردان

مطالعه‌ای در سال 2013 نشان داد که روغن دانه آفتابگردان هنگامی که به عنوان مرطوب کننده شناخته شده در طب سنتی روی بازوها استفاده می‌شود، هیدراتاسیون را بهبود می‌بخشد. همان مطالعه نشان داد که روغن زیتون در واقع به سد پوست آسیب می‌رساند و نشان می‌دهد که همه روغن‌های طبیعی برای استفاده به عنوان مرطوب کننده مناسب نیستند.

روغن نارگیل

روغن طبیعی و شناخته شده دیگر در طب سنتی که برای درمان خشکی پوست به خوبی عمل می‌کند، روغن نارگیل است. یک مطالعه در سال 2014 نشان داد که روغن نارگیل به اندازه وازلین برای درمان پوست خشک ایمن و موثر است. مشخص شد که به طور قابل توجهی آبرسانی پوست را بهبود می‌بخشد و تعداد لیپیدها (چربی‌ها) روی سطح پوست را افزایش می‌دهد. همینطور در مطالعه دیگری در سال 2016 توضیح داده شده است که روغن نارگیل حاوی اسیدهای چرب اشباع شده است که خاصیت نرم کنندگی دارند. نرم کننده چربی یا روغنی است که با پر کردن شکاف‌های موجود در پوست خشک به عنوان مرطوب کننده عمل می‌کند و آن را صاف می‌کند.

حمام بلغور جو دوسر

بلغور جو دوسر یکی دیگر از مواد طبیعی و شناخته شده در طب سنتی است که می‌تواند به درمان خشکی پوست کمک کند. افزودن پودر بلغور جو دوسر به حمام یا استفاده از کرم‌های حاوی جو دوسر ممکن است به رفع خشکی پوست کمک کند. یک مطالعه در سال 2015 نشان داد که عصاره بلغور جو دوسر دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است که می‌تواند به درمان خشکی پوست کمک کند.

شیر خوردن

شیر همچنین می‌تواند خشکی پوست را تسکین دهد، اما نه زمانی که روی پوست استفاده شود. تحقیقات انجام شده در سال 2015 نشان می‌دهد که رژیم غذایی حاوی شیر می‌تواند خشکی پوست را بهبود بخشد. این مطالعه نشان داد که چربی موجود در شیر، وقتی به رژیم غذایی موش اضافه شود، سد پوستی را در موش‌ها بهبود می‌بخشد. تحقیقات بیشتری مورد نیاز است تا ببینیم آیا نوشیدن شیر همان تأثیر را روی پوست انسان دارد یا خیر.

عسل

یک مطالعه مروری در سال 2012 نشان می‌دهد که عسل این خوراکی پرمصرف در طب سنتی برای بسیاری از انواع بیماری‌های پوستی مفید است. در مطالعات مختلف ادعا شده است که عسل دارای خواص مرطوب کننده، شفا دهنده و ضد التهاب است. همه این ویژگی‌ها نشان می‌دهد عسل یک درمان خانگی ایده‌آل برای از بین بردن خشکی پوست است. کاملا طبیعی است و می‌توان آن را مستقیماً روی پوست قرار داد.

آلوئه ورا

بر اساس یک مطالعه در سال 2003، ژل آلوئه ورا ممکن است به تسکین پوست خشک کمک کند. افرادی که پوست خشکی روی دست‌ها یا پاهای خود دارند می‌توانند از ژل آلوئه ورا استفاده کنند و ناحیه آسیب دیده را با جوراب یا دستکش بپوشانند. افراد ممکن است ترجیح دهند این کار را قبل از رفتن به رختخواب انجام دهند و ژل را تمام شب روی پوست بگذارند. اگر پوست خشک در ناحیه دیگری از بدن است، همچنان می‌توانید از ژل آلوئه ورا برای آن استفاده کنید.

آقای دکتر جعفرقلی عضو هیأت علمی مؤسسه جامع طب سوزنی ایران و عضو انجمن علمی طب سوزنی ایران می باشند. ایشان با گذراندن دوره های متعدد و پیشرفته بین المللی در زمینه طب سوزنی، دارای گواهی درمان چاقی از فدراسیون جهانی طب سوزنی در چین، گواهی ایمپلنت آکوپانکچر از آلمان، گواهی پیشرفته اپتوس تردز از آلمان و گواهی پوست و زیبایی از فدراسیون جهانی طب سوزنی هستند که سابقه بسیار موفقی در زمینه طب سوزنی دارند. برای دریافت مشاوره و گرفتن نوبت برای دریافت خدمات طب سوزنی و طب سنتی میتوانید با شماره ۰۹۱۲۹۲۲۶۱۷۱ تماس گرفته یا با کلینیک ایشان در ونک با شماره ۸۸۶۵۵۱۳۸ یا در زعفرانیه با شماره ۲۲۱۸۳۱۶۲ تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

واتس اپ

فرم تماس

(+۹۸) ۹۱۲۹۲۲۶۱۷۱